Merikuljetus Turun saaristoseudulla

Kun rakennat tai tarvitset ison kuorman kuljetusta Turun saaristossa, merikuljetuspalvelumme on apunasi

Merikuljetus on keino kuljettaa Turun seudulla saareen ja sieltä mantereelle monenlaista tavaraa, jota ei omaan veneeseen ole mahdollista lastata. Kyseeseen voivat tulla jopa pientalopakettien ja mökkien kokoiset kuljetukset.

Käytössämme on oma, reilun kokoinen ja tukeva Atlas-lautta, joka on kooltaan 7 x 18 m. Lautalta löytyy myös kiinteä nosturi 13,5 m pitkällä nostopuomilla, mukaan lukien 14,5 t painava pitkäpuomikaivinkone. Mikäli saaristokuljetus vaatii suurempaa kalustoa, meillä on hyvä yhteistyöverkosto, joka avustaa kuljetuksen toteuttamisessa.

Tilaa merikuljetus ajoissa

Kun tarvitset merikuljetusta, ole mahdollisimman ajoissa liikkeellä toimituksen tilauksen kanssa. Näin ajo pystytään suunnittelemaan ja sovittamaan järkevästi muiden töiden ja liikkumisen rytmiin. Toiminta-alueemme on Saaristomeri, 1. liikennealue (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Rymättylä, Iniö, Kemiö, Korppoo, Houtskari). Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus!

Saaristokuljetus tuo vaikka rakennustarvikkeet saareen

Atlas-lautalla on mahdollista kuljettaa kaikenlaista saaressa tarvittavaa materiaalia, esim. mökki- ja muita pientalopaketteja, puutavaraa, betonin suursäkkejä, hiekkaa, multaa, koneita ym. Jos kohteessa on tehtävä purkutöitä tai rakennettava uutta, rakennustarvikkeet saareen tai vastaavasti purkujäte sieltä pois kulkee kätevästi merikuljetuksemme kyydissä. Kuljetustarpeita on monia, me pystymme vastaamaan varmasti juuri sinun tarpeeseesi.

Huomioi merikuljetus jo silloin, kun tilaat saareen tulevaa rakennustavaraa

Tavaraa tilatessasi, esim. mökkipakettia hankittaessa, huomauta tavarantoimittajalle, että kyseessä on merikuljetus ja sovi tavaran toimituksesta kuljetuksen lähtörantaan sopiviin eriin niputettuna ja hyvin suojattuna. Määränpään rannalta vaaditaan lautalle noin 0,6–1 metrin syvyys riippuen kuorman määrästä ja muutenkin sovelias paikka, mihin tavarat päästään purkamaan.

Koko palvelupaketti laiturirakentamisesta kuljetukseen

Merikuljetuspalvelun lisäksi voimme suorittaa kohteessa rakennusten purkutöitä. Olemme erikoistuneet myös laitureiden, portaiden ja terassien rakentamiseen avaimet käteen -toimituksena. Hoidamme kaiken, mitä purkaminen ja rakentaminen vaativat vesiteitse tapahtuvia tavarakuljetuksia myöten.

Hyödynnä saaristorakentamisen ammattilaisen osaaminen – tilaa merikuljetus, rakennuspalvelu tai kohteesi purkupalvelu alueilla Turku, Kaarina, Parainen, Rymättylä, Iniö, Kemiö, Korppoo tai Houtskari.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Rekisteriseloste Tietosuojaseloste

Sähköpostitse
Tekstiviestitse