Arkkulaituri

Kestävät, pitkäikäiset arkkulaiturit Turun saaristossa rakentaa Saaristorakennus Ketonen

Arkkulaituri on kiinteä laituri, johon törmää varsin usein esimerkiksi Turun saaristossa. Arkkulaiturin etuna on sen pitkäikäisyys ja tukevuus, mikä on omiaan eritoten avonaisilla vesistöillä, tuulisilla rannoilla sekä paikoissa, joissa jäät voivat vaurioittaa laituria. Kiinteä laituri on lähes huoltovapaa.

Kun tilaat arkkulaiturin meiltä, varmistat sen kestävän kovankin merenkäynnin ja voimakkaat tyrskyt. Näin laituri ei ole heti remontin tarpeessa, kun talvisäät ovat ohi ja laiturin aktiiviset käyttöhetket käsillä kesän saapuessa. Rakennamme arkkulaitureita sekä muita laitureita pääosin akselilla Turku-Kaarina-Parainen-Rymättylä-Iniö-Kemiö-Korppoo-Houtskari. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä laiturin suunnittelu!

Kiinteä laituri on jykevä ilmestys ja turvallinen valinta

Arkkulaituri rakennetaan puutavarasta ja kiviarkusta sekä paaluista, reunalankutuksesta ja kansilaudoituksesta. Kun laituri on paalutettu, laiturin arkku sidotaan paaluihin, täytetään kivillä ja verhoillaan kestopuulla.

Kestävästi ja kauniisti tehty kiinteä laituri on jykevä ilmeeltään, mutta se on sitä myös rakenteeltaan. Laituriin voidaan rakentaa asiakkaan toiveiden mukaan myös portaita, kaiteita ja muita varusteluja riippuen laiturin käyttötarkoituksesta. Kerro omista toiveistasi!

Meiltä myös muut laiturimallit, laitureiden korjaukset ja muutostyöt

Laitureiden rakentamisen lisäksi toimitamme ponttonilaitureita. Suunnitellaan yhdessä kohteeseesi täysin yksilöllinen laituri. Teemme myös laitureiden korjaukset, laajennukset ja muut muutostyöt, mukaan lukien rantojen ruoppaukset. Myös ponttonilaitureiden ja poijujen ketjujen uusiminen onnistuu. Kysy sinua kiinnostavasta palvelusta! Päätoimialueisiimme kuuluvat muun muassa Turku, Kaarina, Parainen, Rymättylä, Iniö, Kemiö, Korppoo ja Houtskari.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Rekisteriseloste Tietosuojaseloste

Sähköpostitse
Tekstiviestitse