Saaristorakennus Ketonen Oy

Tutustu osaamiseemme!

Olemme jo vuosia palvelleet Saaristomeren seudun asiakkaita laituri-, ruoppaus- tai merikuljetustöissä. Tutustu osaamiseemme referenssikohteiden kautta ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Katso referenssit

Laadukkaat laiturit Turussa, Varsinais-Suomessa

Laatuluokan laituri Turun seudulla kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivaksi

Tee laiturista mökki- tai kotirannan lempipaikka! Laiturin rakentaminen Turun alueella käy parhaiten Saaristorakennus Ketosen avulla, jonka käsissä laiturit rakentuvat tukeviksi ja tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi kohteeseen kuin kohteeseen. Rakennamme paikan päällä ja avaimet käteen -periaatteella juuri haluamasi mukaisen laiturin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille soveltuva ja oikeista materiaaleista oleva laituri. Toiminta-alueemme on Saaristomeri, 1. liikennealue (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Rymättylä, Iniö, Kemiö, Korppoo, Houtskari).

Muistathan, että hyvissä ajoin ennen kesää käynnistynyt laituriprojekti varmistaa, että saat laiturin tontillesi parhaimpaan ajankohtaan. Aloitetaan toiveidesi ja kohteesi kartoittaminen vaikka heti!

Mittatilauslaituri sinulle mieluisilla ominaisuuksilla

Pystymme rakentamaan laiturin kaiken tyyppisiin rantoihin. Annamme oman näkemyksemme siitä, millainen laituri kohteeseen kannattaa valita. Täysin räätälöity laituri on uniikki valinta; se voidaan mukauttaa täydellisesti rantaviivan muotoihin, ja se varustellaan juuri sen näköiseksi niillä ominaisuuksilla, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Mihin tarkoitukseen laiturisi tulisi?

Lähdetään liikkeelle siitä. Laituripaikka ja asiakkaan toiveet ratkaisevat, millainen laiturista tulee. Toinen haluaa monikäyttöisen vene- ja uimalaiturin, toiselle riittää laituri, jolta on mukava pulahtaa polskimaan ja jossa voi lekotella auringosta ja maisemista nauttien. Kiinteä laituri toimii myös aallonmurtajana, eli se luo tarvittaessa veneelle suojaisan satamapaikan. Mikä toiveesi onkaan, voit luottaa laituri- ja saaristorakentamisen ammattilaisiimme!

Laituriin on mahdollista yhdistää vaikka mitä sen monipuolista käyttöä lisäämään, aina terasseista pöytäryhmiin. Rakennamme myös kulkusillat, paalutetut etuseinät, kivipenkereet ja vaikka läjitysalueen nurmetuksen. Laiturit ja venepaikat varustamme asiakkaan toiveiden mukaan; poijuilla, aisoilla tai perätolpilla, kiinnityslenkeillä, penkeillä, kylpytynnyrillä tai vaikka lasten hiekkalaatikolla.

Parhaimmillaan kokonaisuus on enemmän kuin pelkkä laituri. Otat vain yhteyttä, niin selvitämme, mitä laiturilta haluat ja mitä mahdollisuuksia tonttisi rakentamiseen tarjoaa. Meillä on kokemusta kaikenlaisten laitureiden rakentamisesta. Käytämme laatutuotteita, joilla tehdään kestävää ja kaunista jälkeä. Oma lauttamme monipuolisella konekannalla varustettuna mahdollistaa laiturityöt paikan päällä kohteessa.

Täyden palvelun laiturin rakentaminen, myös korjaukset ja huollot

Meiltä:

  • Arkkulaiturit
  • Ponttonilaiturit
  • Korjaukset ja laajennukset
  • Poijuasennukset
  • Terassit

Laituri Turku-Kaarina-Parainen-Iniö-Kemiö-Korppoo-Houtskari-alueella valmistuu avullamme täyden palvelun toimituksena. Teemme tarvittavat rantojen muokkaukset, ruoppaukset ja muut rakennusratkaisut. Myös laitureiden korjaukset, laajennukset ja huollot kuuluvat palveluihimme. Ota yhteyttä, jos laiturin rakentaminen on suunnitelmissas

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Rekisteriseloste Tietosuojaseloste

Sähköpostitse
Tekstiviestitse